Categorii
Ploieşti

Vreau Pizza în Ploieşti

V-am mai scris despre vreaupizza.ro . Un proiect pe care eu îl urmăresc cu mare interes, de când era lansat doar pentru Craiova. În loc să cauţi, precum un nebun, numere de telefon, preţuri sau anumite ingrediente, VreauPizza.ro îţi prezintă toate pizzeriile din Ploieşti într-un singur loc (şi nu doar cele din Ploieşti).

Te apucă pofta de o pizza la o oră ciudată în noapte? Intrii pe vreaupizza.ro şi bifezi sus pătrăţelul cu NON-STOP şi toate pizzeriile din Ploieşti care au livrarea non-stop se vof afişa în listă cu roşu. Văd că momentan doar una este aşa, dar n-am încercat să văd cât durează o livrare la ora 2 noaptea. Vă aştept pe voi să-mi spuneţi cum e, după ce o testaţi.

Vreţi să ştiţi care este cea mai bună pizzerie din Ploieşti? Nimic mai simplu! Sortaţi pagina în funcţie de scorul calculat pe baza aprecierilor utilizatorilor. Dacă te loghezi cu contul de facebook, poţi face şi tu recenzii. E bine când ai de citit cât mai multe păreri, nu?

Vreţi să aflaţi care sunt ofertele şi promoţiile pizzeriilor din Ploieşti? Click pe secţiunea specială de pe vreaupizza.ro

Dar poarte cea mai interesantă opţiunea este PIZZA FINDER-ul! Selectezi ce ingrediente pofteşti şi îţi vof fi arătate pizzeriile care au în ofertă aşa ceva. Vrei să cauţi pizza cu ceapă şi aredei iute, nimic nu te opreşte să selectezi încă 2-3-4 alte ingrediente. Dacă mai apeşi o dată pe ingredient, îţi vor fi afişate sortimentele de pizza care nu conţin acel ingredient.

Cum vi se pare site-ul? Ce nu vă place? Ce îi lipseşte? Vă este de ajutor?

Pizza! Fotografie by adihadean.ro

7 răspunsuri la “Vreau Pizza în Ploieşti”

E chiar foarte util când îți vine poftă de o pizza. Iar Pizza Finder-ul este genial!

Foarte interesanta ideea. avem nevoie de astfel de initiative sa trecem odata peste criza asta fara capat.

De cate ori am comandat am luat pizza facuta cu cat mai multe ingrediente vegetariene. Am auzit ca majoritatea pun in ele ingrediente nu prea sanatoase care contin E-uri (aici ma refer la aluat, blat).
Nu stiu daca acest lucru este si adevarat dar in ultima vreme incerc sa mananc si cat mai sanatos si am rugat-o pe nevastamea sa imi gateasca mai mult cu ingrediente sanatoase, fara E-uri.
Ea face mai mereu in week-end pizza capricciosa dupa adresa de aici:

Uite aici și altă rețetă cel puțin la fel de delicioasă

E super ok daca vrei rapid sa afli numarul de undeva, dar stiu una mai bunicica, unde poti sa comanzi mancare si pizza direct online de la pizzerii. E portal nou si asta. E super simplu de folosit si inca iti si trimite sms cu confirmare de timp ;-))

Nu stiu unde este activ sau daca e national, dar am vazut cateva orase deja.

De ce crezi ca e reclama, nu inteleg….am dat un link la alternativa care dace fix la fel si poate va intereseaza.

Când o să aibă integrat Ploieştiul, o să mă intereseze.

Spune ce ai pe suflet