Categorii
personal

xoxo

Vi s-a intamplat ca persoane cu care nu sunteti atat de apropiate, persoane total necunoscute sau cu care n-ati schimbat mai mult de 2 vorbe in viata voastra, sa va pupe/pooope/pupaceasca/(:*:*:*:*:*) intr-un mesaj sau intr-o conversatie pe mess, persoane care de alftel intr-o situatie „face to face” n-ar face asa ceva in mod obisnuit? Mie da, de multe ori. De ce fac asta?? Cel mai des pentru ca vor sa para prietenosi cand iti cer o favoare. Mai exista si cazuri in care… asa sunt ei si din reflex pupa pe toata lumea. Totusi, frate nu ma pupa daca chiar n-ai face asta niciodata, nu vreau sa ma pupi, nici tu nu vrei asta so: stop saying it!! Si ce fac intr-o situatie ca asta, cand cineva imi trimite stelute pe care nu le vreau? Pun un zambet fiindca evident ca nu vreau sa-i pup. E clar ca e un zambet fortat, e ca si cum m-as sterge pe obraz, cum fac copii dupa ce i-a umplut de ruj bunica. E urat, stiu, dar mai urat e sa te prefaci.

Si inca o chestie apropo de pupaturi, ati observat in lista voastra de mess statusuri cu enspe mii de pupici si love signs? gen :X:X:X:X:X:X :*:*:*:*:*:*:*:* XOXOXOXOXOXO. Vreau sa stiu si eu de la cei care au avut/au un asemenea status de ce fac asta? Eu ma gandesc asa: daca iubesc pe cineva, ii spun in persoana, il sun, ii dau un mesaj. Daca tu simti nevoia sa impartasesti sentimentul asta si altora, mai eficient ar fi sa te duci in centrul orasului si strigi cat te tine gura: „te iubeeeeeesc Costele” sau daca nu stii sa spui asta poti spune: „doua puncte ics, doua puncte ics, doua puncte steluuuuutaaaa!!”. Poti de asemenea sa suni la radio si sa ii dai o dedicatie: „pentru pretena mea dulcik de la Gigel din Pantelimon, te iubesc din toata inima”.Eu zic ca ar fi mai eficient asa decat un status din asta total neinspirat.

Sunt sigura ca aveti astfel de persoane in lista. Haide sa facem un concurs, vreau sa-mi spuneti cate persoane din lista voastra au un astfel de status si daca puteti sa si numarati x-urile sau stelutele ar fi perfect. Astept raspunsurile sub forma de comentarii. Cel mai „inspirat” status, castiga un pooopik…de la cine vor ei, nu de la mine bineinteles :))

Hai v-am pupat!

XOXOXOXOXO

8 răspunsuri la “xoxo”

:)) si daca dai mesajul asta mai departe la cel putin 10 oameni din lista ta, pot sa jur ca in 3 minute o sa fii sunat de Britney Spears si o sa te intrebe daca o cauti pe Amy….ie-ie-ee-ee-oo-oo si iar o-o…deocamdata n-are nimeni pupici la status.da mai revin cu un comment 😉

Eu vorbeam pe messenger cu directoarea unei scoli despre achizitionarea unor echipamente …. si la final mi-a zis te pup si a pus si o fata cu pupic din yahoo…si atunci am ramas tampit….bine….dupa cateva zile cand ne-am intalnit face to face …

…pai si, n-am inteles, te-a pupat sau nu ?!? :))

ok, o a o mentionez eu pe sorina 🙂
are in medie 3 stelute si 3 x-uri pe status..

ah nu ne mai tine in suspans, spune-ne!! 🙄

😆 da si eu vreau sa transmit urari de bine profilor si am numai vorbe dulci pentru materiile de examen :))

la mine e cam slabut in ultima perioada; se vede ca lumea e in sesiune
nu mai sunt pupici la status, ci vorbe dulci si urari de bine 😀

Spune ce ai pe suflet

Mulțumesc pentru vizită!

Dacă ți-a plăcut articolul, trimite-l și prietenilor tăi pe: