Categorii
personal

vreau vreau

Vreau să câştig un iPod! Kro organizează un concurs pe blogul lui prin care pune la bătaie un mega premiu: un iPod de 80 GB!!!!!  😯 So..de ce-l vreau? Ce întrebare, cine nu ar vrea un iPod de 80GB?!?!?!? Bine, probabil cine are deja unul 😀

Well eu îl vreau pentru că ascult muzică non-stop. Nu plec din casă fără căşti în urechi, ele mă feresc de discuţiile „elevate” pe care le-aş putea auzi la metrou între specimele mai puţin plăcute din fauna urbană, de „complimentele” primite de la muncitorii care lucrează pe aici prin cartier şi gigoloii italieni, iar iRiver-ul meu de 2 bieţi gigi nu mai face faţă. El încă merge bine, numai că eu am acasa vreo 60GB de muzică şi e greu să aleg din ei doar 2 pe care să-i port cu mine peste tot. Plus că la atâta memorie, pot să mai încarc drăcovenia cu multe, multe filme şi seriale, ceea ce mi-ar face mult mai plăcute drumurile cu trenul acăsică.

În ceea ce priveşte ce muzichie o să răsune din căştile iPod-ului, păi cam ce ascult eu: rocăraie alternativă, indie stuff, brit pop, nişte electronică ..ei şi altele că am gusturi destul de largi adică mai ascult şi-un metal şi chestii mai chill şi dnb şi folk străin şi melodii braziliene.

Well acuma stau la mâna norocului căci se va trage la sorţ câştigătorul. So God.. pwetty pwease.. i weally want this 🙄

A şi aşa, din curiozitate, voi ce playere aveţi în dotare, cu ce vă mândriţi sau ruşinaţi?

6 răspunsuri la “vreau vreau”

uite eu nu imi doresc un iPod de 80 GB!!! da da…pe ce lume traiesc…:P

Mie imi ajunge cel de 20Gb, problema e ca a ajuns la batranete si nu prea il mai tine (desi are numai aproape 5 ani si am avut grija de el la modul serios, are o gramada de pixeli morti si trebuie sa il desfac sa il restartez,din cand in cand, pentru ca nu mai vrea sa porneasca… si asa trag de el… hardi-har).
Si e si cam zgariat, ce-i drept.. as vrea sa fie mai priceput in ale bass-ului.. as vrea sa fie mai usor si mai mic (e de pe vremea cand ipod-urile erau groase, nu asa slim ca cele de acum). E totusi bun, cand ma plictisesc la cursuri joc Solitaire pe el (din moment ce nu am Nokia cu Snake, damn it, unde esti Rox???)
Dar si asa eu sunt atasata de el, asa ca nu iti diminuez sansa de a-l castiga tu pe cel de 80gb.

p.s. nush ce am azi, am vorbit numai in paranteze.

Eu sper sa castige Irina si sa-mi dea mie MP3-ul ei Iriver … ca nu mai ma inteleg cu Elena pe tren … fiecare vrea sa asculte altceva … 🙄

haha pandesti la jucaria mea? o sa fie cam greu sa-l cedez, ca m-am atasat de iriver….ei dar pot uitat totul pt ipodul ala :mrgreen:

eu sunt multumite cu cei 4 GB pe care ii am… daca am prea multa muzica pierd timpul hotarandu-ma ce sa ascult;
multumiri lui wing de la care am aflat de treaba cu resetatul 😀

Great post! Just wanted to let you know you have a new subscriber- me!

Spune ce ai pe suflet