Categorii
personal

lume, lume

Atenţiune! Mare anunţ mare! Pentru cine nu ştia deja, săptămâna aviatoare mă car în Danemarca. Master of Science scrie pă mine! Dacă aveţi urări de bine, de rău, vreţi să vă exprimaţi regretul sau bucuria că scapaţi de mine, now and here’s the time to do so, lista comentariilor e deschisă. Voi fi available în weekend şi până luni seara, pentru ultime întâlniri fierbinţi/melodramatice în Ploieşti. Be aware of tears, so bring tissues ca io mi-s mai emotivă şi mă apucă boceala and it’s contagious! În rest ce să zic, am intrat în priză cu bagajele/aranjamentele and so on. Bineînţeles că am lasat multe chestii pe ultima oră şi acu-s stresată…so much stuff to do, so little time. A şi un mic avertisment, următoarele posturi personale vor fi cu siguranţă Denmark-related, aşa că, vă rog nu aruncaţi cu roşii în monitoare dacă vă sâcâi cu întâmplări din viaţa de p-acolo. Acum că v-am spus, mă întorc la lista mea de cumpărături. Also, dacă aţi fost careva p-acolo let me know! Poate îmi daţi şi mie un tip despre una, alta.

15 răspunsuri la “lume, lume”

Buna,
BAFTA
Astept sa scri pe blog live din Danemarca, concret si la obiect, asa cum este viata acolo, dar mai ales cum este viata unui Roman acolo.
Inca o data BAFTA si mult spor la invatat. 😉

Felicitari! Orice trebuie sa fie mai bine decat Boc, Undrea & company:) Bafta multa!

Keep up the good work pentru ca trebuie sa demonstram lumii cine suntem ca Romani, dar si noua insine cat suntem de buni, din punt de vedere profesional. 😉

Asteptam noile tale postari, sa ne spui cum e viata pe acolo, pareri, impresii, deci cu siguranta nu o sa aruncam cu rosii in monitoare :d . Multa bafta! Spor la invatat!

@fabryo merci merci. nup, fara bursa, la danezi cursurile sunt gratuite pentru cei din UE 😀

cum asa lumea pleaca in tarile calde si u iti faci vacanta in danemarca…
oricum distractie placuta

@ adidasi Eehe vacanta am facut-o in Grecia, mi-am incarcat bateriile cu caldura….this is business here in Denmark 😛

Succes acolo!
Ce master faci? Ca „of science” nu-mi zice mai nimic. Care-i sobiectu`?

@sofia, merci frumos, este master of science in finance 🙂

Spune ce ai pe suflet