Categories
personal

going home

Săptămâna viitoare merg acasă! Ieei!! Abia aştept să termin cu examenele, cu orele de daneză şi cu vremea asta aşa nasoală. În Aarhus cred că sunt maxim vreo  12-14 grade, bate vântul tare şi din când în când mai dă câte o ploaie, iar eu îngheţ de frig în casă pentru că ăştia nu mai dau căldură. Cică a venit vara :)))) Soo not true 😐 . Tot citesc statusurile celor de acasă  gen: „mor de căldură”, „mă topesc”, „la piscină”, „gone swimming”. Vreau şi eu să mă topesc de căldură. Nu mai suport frigul şi ploaia. Am marea la vreo ora distanţă de cămin şi eu nu pot merge la plajă pentru că e prea frig. Vreau acasă mai repede!

11 răspunsuri la “going home”

Haha, vezi daca n-ai profitat cat a fost frumos? Eu am fost sa innot in mare pe 5. Cand ai avion spre Ro?

ha si n-ai inghetat de frig atunci??
pe 18, de dimineata..tu?

Nu, a fost destul de ok apa (ce-i drept am rezistat doar vreo 10 minute, in rest am facut plaja). A fost bine ca nu batea vantul, deci n-am avut treaba cand am iesit din mare. Eu plec pe 23, te prind la o bere in Pisica.

…. 🙂
what can i say….
doar vreo 2 chestii:
1) yaaay!!
1.5) sa nu pui la suflet, dar o sa te ignor cu desavarsire vreo 3 saptamani pana scap de licenta (asta daca vroiai sa ma vezi).. am prea multa treaba de facut si un morcov prea mare…
2) se mai gaseste pe-acolo ceai d-ala „de craciun” de care mi-ai mai adus? ;;) as vrea si eu vreo juma de valiza 🙂 (asta daca vroiaia sa-mi aduci un suvenir)

sa ajungi in siguranta, sa avem o vacanta frumoasa, etc., etc. :*:*:*

@madi:
– of gogule, sper sa ne vedem totusi si in alea 3 sapt ca n-o sa stau prea mult
– hmm trebuia sa-mi spui din timp gogu sa fac rezerve de ceai din iarna…acuma nu stiu daca o sa gasesc, dar caut 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.