Categorii
personal

dacă moşul ar avea blog

Cred io că ar fi un blog personal în care să-şi spună şi el ofurile. Na de colea nişte exemple:
Postul 1: N-o mai suport pe Crăciuniţă. Mă freaca mereu la cap că nu-mi scutur cizmele de zăpadă înainte să intru în casă. Nu se mai poate cu asta, ne despărţim (presupunem că e o una tânără şi bună, că doar la ce jmenos e moşu, n-o să stea cu o babă atâţia ani de zile, le schimbă ca pe şosete).

Postul 2: Firi-ai naibii de elfi, stau şi freacă menta toată ziulica. Am pus-o pe Crăciuniţă să mai patruleze prin ateliere, doar doar de s-or simţi şi ei. Da de unde, şmecheraşii, în loc să muncească, se dau la ea, las ca nu mai pupă ei nici o primă de Crăciun.

Postul 3: Băi proastă meserie mi-am ales. Crăciunul e sărbătoarea mea favorită şi eu ador să primesc cadouri, dar cine să-mi trimită şi mie cadouri. Toţi copiii sunt de genu: Moşule Moşule, eu vreau un xbox! Moşule Moşule eu vreau un wii! Moşule Moşule eu îl vreau pe Brad Pitt (sau pe gay-uţul ăla din Twilight că cică ăla e sexy mai nou). Toată lumea cere şi iar cere, da nu s-ar gândi măcar unul măi să-mi trimită şi mie un cadou 🙁

Postul 4: În ajunul Crăciunului. Ptuu’ renii lu’ peşte! Iar se ceartă cu Rudolf: Da de ce tre’ frate să ai tu nasu’ roşu? Mereu mereu să fii tu mai cu moţ. Da eu nu mă mai joc! Moşule dacă nu mă pui pe mine în faţă îţi găseşti alt ren la trăsure, ne-am înţeles? Deci aşa nu se mai poate. La anul îmi iau un jeepan şi termin cu derbedeii ăştia şi-aşa mănâncă cât un elefant.

Postul 5: În noaptea de Crăciun. Mamăăă, ce burtoi am făcut! Tre’ s-o las mai moale cu cârnaţii şi friptanele. Mă tot îndoapă Crăciuniţa, da acuma cine „îndoapă” şemineele astea…

Postul 6: În ziua de Crăciun. Uraaaa! Am scăpat. Eu şi Crăciuniţa am tulit-o în Bahamas. Poate n-o să fiţi şi voi atât de cuminţi, că moşu e bătrân şi elfii neşte trântori. V-am pupat copii, ne vedem la anul!

Eh cam asta cred că ar povesti moşu pe blogul lui. Nu cred că i-ar păsa lui de trafic pe blog, de SEO. Cum el e un om tare ocupat, cred că mai degrabă şi-ar face un cont de twitter..asta dacă nu are deja 😀

Anul acesta Florin e Moş Crăciun şi cu un articol pentru el pot câştiga un Mp3 player cu 1 Gb de colinde.

4 răspunsuri la “dacă moşul ar avea blog”

Sincer cred ca ar baga si un viral undeva intre doua posturi.

Ceva gen: „Ia uite ce i-a dus mintea pe unii” si sa bage un filmulet sau o reclama cu mos craciun in viziunea noastra :)).

Pai.. daca Mosul ar avea blog, ar fi bine sa scrie ce-si doreste unul, altul… sa n-o dam in bara cu cadourile! Stai! Cutarica nu vrea bluzita, ca oricum nu ai nimeri-o cu modelul sau culoarea… ci mai degraba te-ar dori departeeeee!

[…] pentru că articolul lui Irina e plin de umor îi acord un banner pentru 1 lună. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.