Categorii
music

Eurovision 2010

Am urmărit şi eu aseară Eurovisionul. Dacă nu ştiaţi, a câştigat o fătucă, Lena, din Germania cu melodia Satellite.

Melodia nu e rea, e catchy, dar parcă nu merita să câştige. Tipa nu are o voce extraordinară şi nici la capitolul mişcare scenică nu stă grozav. Nu-nţeleg apoi ce-i cu accentul ăla mult prea british. Sună total aiurea, ştiind că tipa e nemţoaică.

Reprezentanta României, Paula Seling are o voce foarte bună şi mereu am asociat-o cu imaginea unei fete liniştite care cântă balade la pian. Nu mi-a plăcut pentru că parcă că nu era ea, gestica şi mişcările erau prea forţate. Semăna un pic cu Alicia Keys chiar. Felicitări totuşi pentru locul 3. Turcii au avut o melodie bună, dar nici ei n-au fost originali, aduceau cam mult cu Linkin Park.

Dacă ar fi fost după mine, ar fi meritat să câştige oricare din următoarele ţări: Ucraina, Turcia, România, Georgia, Cipru. Voi ce credeţi? Cine trebuia să câştige?

10 răspunsuri la “Eurovision 2010”

Melodia noastra a fost mult mai buna decat a turcilor si a germanilor … la noi cred ca s-a simtit criza mai mult … si au fost putine SMs-uri si telefoane …
N-am inteles de ce s-au deschis voturile inainte sa se auda melodiile … ce voteaza? … tara sau cine canta mai bine?

Lena trebuia sa castige. Daca s-ar vota doar talente artistice si compozitie, juriul ar trebui sa fie format dintr-un numar X de specialisti. Daca in schimb voteaza si populatia, e un concurs de popularitate. Si Lena chiar e populara si indragita in toata Europa.

@Cojo, despre voturile deschise de la inceput: Au avut loc doua semifinale. Nici un cantec n-a fost in finala la „prima auditie” din cadrul Eurovision. Desi s-ar putea sa ma insel, au fost prezentate in prealabil in cadrul semifinalelor si cele 5 melodii calificate automat?

Am avut nesansa sa nu pot vedea Eurovision-ul… dar stiam de melodiile din semifinale… Melodia Germaniei e de ‘bellydancer’ :)) a Turciei – c’mon, de cand a castigat Finlanda participa in fiecare an trupe rock…nu e destul pentru a avea succes. Melodia Romaniei mi-a placut si am sustinut-o inca din selectia nationala…de restul tarilor nu mai zic… chiar nu m-a impresionat niciuna…

Sunt in Germania asa ca n-am putut vota Germania. Dar as fi votat. Imi place mult fata, e simpatica, plina de personalitate. Am vazut-o in o gramada de interviuri in ultimele saptamani si melodia o aud voit sau nevoit in medie de doua ori pe zi.

Pe Paula o cunosc, imi place mult de ea si mi-a placut mult melodia ei si a lui Ovi. Cum voturile sunt personale, eu as fi votat Germania si Romania. Asa am trisat si am votat doar Romania.

Excelenta prestatia de anul asta a Romaniei la Eurovision.

Locul 3 intre toate tarile Europei? Cu industria noastra showbiz, care de obicei dezamageste?

Felicitari Paulei si lui Ovi. Au fost si tari mai bune, Germania merita locul 1, dar Romania nu s-a facut de ras si a adus mandrie.

Ma bucura mult acest rezultat.

@Raluca: hmm n-o stiam pe asta, nu e rea deloc 🙂

Melodia Germaniei s-a remarcat doar prin vocea semi falsa a canteretei. Se stie deja ca Eurovision este o competitie mult prea „unsa” din start asa incat nu trebuie sa ne mire ca Germania a iesit pe primul loc in conditiile in care este motorul intregii comuniuni europene. De admirat insa performanta noastra, dar si aici trebuie sa apreciem stradania lui Ovi care a mizat pe faptul ca se „joaca” la el acasa.

Melodina nu e rea insa vocea e najpai insa apreciez performanta noastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.