Categorii
Jucării

Jucării Hatchimals – micul animal interactiv din ou

Jucăria Hatchimals este una dintre cele mai noi distracții pentru cei mici, fiind în esență o jucărie interactivă de tipul Tamagotchi. Animalul vine într-un ou, care se va deschide (sparge) încet încet la prima pornire. Vedeți detalii legate de modele disponibile în magazine și prețurile promoționale. Animăluțul electronic va trebui „hrănit” zilnic și băgat în seamă cât mai des pentru a nu deveni trist și posomorât.

Jucăria Hatchimals este una dintre cele mai noi distracții pentru cei mici, fiind în esență o jucărie interactivă de tipul Tamagotchi. Animalul vine într-un ou, care se va deschide (sparge) încet încet la prima pornire. Animăluțul electronic va trebui „hrănit” zilnic și băgat în seamă cât mai des pentru a nu deveni trist și posomorât. Astfel, vă puteți educa copiilor să-și dea seama de responsabilitățile pe care le-ar putea avea în cazul în care își doresc un animăluț real. Ați putea spune că este un fel de antrenament pentru viața cu un animal adevărat.

În traducere, Hatchimals sau Hatching egg ar putea fi tradus ca Oul care eclozează sau Animaluțul care eclozează din ou. Cu siguranță vă aduceți aminte de diverse jocuri pe telefon care au la bază aceeași idee: Aveți grijă de micul vostru animal virtual și acesta va crește și va fi fericit.

Cel mai bun preț online pe care l-am văzut a fost la eMag cu transport gratuit și posibilitatea de retur în 30 de zile conform termenilor afișați pe site-ul eMAG (doar dacă nu este deschis oul). Prețurile sunt destul de diferite, dar majoritatea magazinelor au în acestă perioadă promoții atractive.

Jucăria vine sub forma unui ou ambalat într-o cutie. În interiorul oului va fi una dintre următoarele Hachimals de 20 cm înălțime (nu puteți alege culoarea, va fi o surpriză și pentru cei mici). Jucăria este recomandată copiilor peste 5 ani … dar cred că se vor bucura de ea și cei de 4 ani. Trebuie doar să fiți atenți la început, când eclozează din ou.

Penguala – pinguinul din ou (roz, turcoaz sau violet)
Draggle – dragonul din ou (verde sau mov)

Alte magazine online de la care puteți comanda animăluțul din ou sunt:

eMag.ro ; elefant.robestkids.rohippolandromania.ro; nicoro.ro

Nu uitați însă că în această perioadă curierii sunt foarte solicitați și cel mai bine ar fi să comandați din timp cadourile de Moș Crăciun

Lucruri pe care trebuie sa le cunoașteți despre Hatchimals

1. Eclozează o singura dată – cred că v-ați dat seama și singuri
2. Iese din ou doar dacă este ținut în mână
3. Pentru a ieși din ou, trebuie să interacționați cu el tot timpul
4. În timpul sunetelor emise, nu-și poate da seama de ce spuneți
5. După ce iese din ou, trebuie îngrijit în cele 3 stadii de creștere (nou-născut, bebeluș și copil)
6. Când a ajuns la stadiul următor, ochii luminează în culorile curcubeului
7. La fiecare etapă a „vieții”, se vor debloca noi interacțiuni și jocuri distractive

Când intră în următoarea etapă de dezvoltare, creatura Hatchimals va cânta cântecul Happy Birthday! Învaţă creatura pufoasă din ou să se plimbe, să danseze, să joace jocuri şi multe altele! Acesta chiar va repeta ceea ce spui în propria ei voce drăguță!

Jocul funcționează cu 2 baterii de tip AA, care nu sunt incluse în ambalaj. Ar fi bine să luați unele Duracell de calitate … ca să nu aveți probleme că se termină prea repede sau poate aveți acumulatori pregătiți pentru astfel de jucării inteligente.

Iată cum arată și în realitate un Hatchimal . Este una dintre cele mai râvnite jucării de o mulțime de copii. Spor la cumpărături!

Spune ce ai pe suflet

Mulțumesc pentru vizită!

Dacă ți-a plăcut articolul, trimite-l și prietenilor tăi pe: