Categorii
IT

Apple iPad ieftin – Tableta iPad refurbished sau second hand?

După cum probabil știți, de vreo doi ani folosesc o tabletă iPad mini. A fost primul dispozitiv Apple pe care am pus mână și m-am îndrăgostit imediat de el. Am mai butonat multe tablete cu Android în gama de preț sub 1000 lei și nici una nu mi s-a părut atât de bine realizată.

De ce îmi place și aș recomanda oricui o tabletă Apple iPad:

  • Ecranul are format 4:3 și aplicațiile, site-urile și jocurile le văd mult mai bine
  • Are chiar și acum, la 2 ani de la achiziție, cel mai nou sistem de operare de la Apple
  • Se găsesc mult mai multe jocuri calitative pentru copil
  • Bateria ține aproape la fel fel de mult ca în prima zi (peste 6-7 ore de jocuri)
  • Singurul buton fizic este extrem de ușor de utilizat de copii
  • Arată ca nou, fără vopsea sărită sau zgârieturi profunde pe ecran (nu am pus folie)

De aceea, aș vrea să recomand tuturor celor care vor o tabletă stabilă, să cumpere un Apple iPad. Eu mă tot uitam după Apple iPad Air 2 să mai scadă prețurile … și când colo Apple anunță iPad Pro, o tabletă superbă de 12,9″.

Probabil acum vă uitați la prețuri tablete iPad și închideți acest articol, zicând că iar ne zice ăsta de produse super scumpe. Da, au prețuri mai mari, dar și calitatea este pe măsură. Puteți vedea simplu și din review-urile din magazinul online, 95% din cei care au cumpărat produsele Apple au oferit 5 steluțe. Constant sunt reduceri și promoții, mai ales având în vedere noile produse Apple lansate.

Tableta iPad Refurbished

Cea mai bună soluție este să achiziționați tablete iPad refurbished super ieftine. Tabletele iPad este de 3 ori testată – o data de catre producator si dublu testat de catre specialistii CIT Grup. Fara pixeli morti, fara pete pe display. Tableta achizitionată de la CIT Grup Refurbished arata mai bine, functioneaza impecabil, fiind calitativ superiora fata de cea second hand. Livrare 24 de ore si utilizare imediata – se livreaza ambalat in cutie si cu toate cablurile necesare.

In plus, aveți 2 ani garanție (exact ca la un produs nou achiziționat) + 60 zile garanție de retur, în care, daca nu esti multumit de produsele achizitionate, ti le inlocuiește fara alte comentarii.

Este că v-am stârnit interesul? Iată și câteva prețuri (promoție valabilă pentru câteva zile doar):

  • Tableta Apple iPad, 16 GB, Wi-Fi, 2 ANI GARANTIE – 908 lei cu TVA inclus
  • Tableta Apple iPad, 32 GB, Wi-Fi, 2 ANI GARANTIE – 925 lei cu TVA inclus
  • Tableta Apple iPad, 32 GB, Wi-Fi, 3G, 2 ANI GARANTIE – 935 lei cu TVA inclus
  • Tableta Apple iPad, 64 GB, Wi-Fi, 3G, 2 ANI GARANTIE – 973 lei cu TVA inclus

Prețurile de mai sus sunt pentru versiunile de 9.7″, nu cele mini!

[button link=”http://profitshare.ro/l/2126764″ type=”big” color=”orange” newwindow=”yes”] Vezi aici toate prețurile actualizate[/button]

Livrarea se face în 24 de ore, iar transportul este gratuit. Eu zic ca o tabletă iPad Refurbished este cea mai bună soluție pentru a avea o tabletă iPad ieftină.

ipad-Refurbished

iPad second hand

Aveți opțiunea de a căuta și tablete iPad second hand. Se găsesc o mulțime pe OLX sau Okazii. Nu știți însă de unde provin și cum se vor comporta la o săptămână după ce le-ați cumpărat. Eu nu-mi dau seama de ce ar vrea cineva să vândă un astfel de produs excelent. Eu n-aș risca să cumpăr, mai ales că aveți o alternativă iPad Refurbished atât de bună mai sus. La o tabletă iPad SH, cel mai mare inconvenient este garanția. Nu cred că găsiți multe firme care să încerce să repare un iPad, de aceea vă sfătuiesc să vă orientați către tablete Refurbished.

Spune ce ai pe suflet