Testeaza noile sosuri Knorr

Knorr lanseaza sosuri noi destinate bucatarilor profesionisti. Noile sosuri: baza pentru carne tocata, fond de peste, sos de smantana cu verdeturi, sos pentru carne de pasare, sos de ciuperci, rantas alb, sos fin de branza, baza pentru sos de friptura, sos de rosii,  promit un gust mai bun, ingrediente mai bune, eficienta mai mare si grija mai mare pentru mediu.

Timp de doua luni, pe site-ul www.knorrpentrubucatari.ro au putut fi adresate intrebari despre produsele Knorr pentru bucatari, despre ingrediente, gust, procese de productie și agricultura sustenabila care stau la baza produselor Knorr pentru bucatari. Maine puteti testa sosurile nou lansate si cele cu retete imbunatatite, in cadrul turneului de promovare Testeaza-ne! Pasiunea pentru gust e in natura noastra! Turneul gastronomic va trece prin Ploieşti, Marţi, 4 octombrie, la SKY, fostul complex INTEX, ora 15:00.

Acest articol participa la o campanie speciala pentru Bloggerii din PLOIESTI organizata de Knorr si Blogal Initiative.

 

9 păreri la “Testeaza noile sosuri Knorr

  1. Despina

    Am folosit si eu unul pentru paste si au iesite tare bune! Chiar ma ajuta sosurile Knorr atunci cand vreau sa pregatesc ceva repede.

  2. Ela

    Si eu folosesc Knorr, mai ales de cand a aparut sosul pentru paste carbonara… mmm, un deliciu!

  3. laura popescu

    Eu una sincera sa fiu nu imi plac deloc sosurile de la Knorr. Am citit undeva ca ar contine anumiti compusi care in timp ar face foarte mult rau organismului. Decat sa mai iau sosuri de la Knorr prefer sa fac eu sos natural pe timp de vara, folosind rosii si fara sa ii pun diversi conservanti si intr-un mod natural, sau sa cumpar pe timp de iarna rosii sa il prepar pe loc. Suc de rosii cu putin ulei de masline si iese un sos excelent, dar bine ca poate nu toate persoanele au posibilitate sa cumpere rosii pe timp de iarna.

  4. Silviu

    sunt foarte bune,usor de lucrat cu ele si calitate impecabila a produsului fint.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.