Categorii
emag

eMag resigilate – locul perfect pentru laptopuri resigilate ieftine la e mag

eMag resigilate este locul perfect pentru a găsi laptopuri resigilate ieftine la e mag. Pe data de 23 a fiecărei luni, scad prețurile pentru produsele care nu s-au vândut în ultima lună. În momentul de față, există peste 500 de laptopuri resigilate eMag, cu reduceri între 35% și 10%.

Iată un exemplu de leptop resigilat:
Laptop Gaming Asus G771JM-T7043D cu procesor Intel® Core i7-4710HQ 2.50GHz, Haswell, 17.3″, Full HD, 16GB, 2 x 1TB + 512GB SSD, Blu-Ray, nVidia GeForce GTX 860M 4GB, Free DOS, Black /Aluminium – preț întreg 7499 lei

Același laptop este la emag resigilate la prețul de 5399 lei, din următoarele motive:

„Ambalaj original deschis, prezinta zgarieturi fine pe suprafetele lucioase. Produsul beneficiaza de garantie 24 luni. Nu beneficiaza de eventualele promotii care insotesc produsele noi.”

„Produs fotografiat 360°. Produsul beneficiaza de garantie 24 luni. Nu beneficiaza de eventualele promotii care insotesc produsele noi.”

Deci aveți o reducere de 2100 lei pentru niște „defecte” aproape inexistente.

Și exemplele pot continua cu foarte multe laptopuri ieftine cu reduceri semnificative pentru lipsa unor CD-uri cu drivere, ambalaje deteriorate sau doar deschise. Deoarece sunt o mulțime de persoane care se răzgândesc, puteți găsi laptopuri resigilate fără nici-un fel de problemă. Noi am returnat unul deoarece unghiurile de vizualizare ale ecranului erau total nesatisfăcătoare iar tastatura avea tastele marcate cu cerneală roșie, și noapte nu se puteau utiliza aproape deloc.

5 sfaturi pentru a vă crește șansele să faceți o alegere excelentă de laptop resigilat de la eMag:

1. Verificați timpul de funcționare pe care l-a avut laptop-ul

Instalați pe laptop un program de genul HD Tune sau orice alt utilitar (puteți utiliza această listă de pe wikipedia) care vă poate afișa și interpreta datele S.M.A.R.T. ale HDD-ului. Toate HDD-urile au acum opțiunea de a arăta numărul de ore de funcționare. Vă puteți da seama ușor dacă un laptop a fost utilizat câteva ore sau a fost utilizat la greu. Este cel mai bun mod de a verifica câte ore a fost utilizat laptop-ul înainte de a fi returnat.

2. Verificați vizual exteriorul laptopului resigilat

Chiar dacă pe site scrie zgârieturi fine sau că nu are alte probleme, verificați fiecare centimetru al laptop-ului. Zgârieturile se puteau să apară în urma unei lovituri sau căzături. Verificați dacă nu cumva acestea sunt în zone sensibile ale laptopului, precum ecranul. De asemenea, verificați dacă există decolorări sau vopsea sărită în zona track-padului. Dacă a fost utilizat intens înainte, este posibil să existe semne vizibile care să vă pună pe gânduri.

3. Instalați și verificați funcționarea tuturor componentelor

După instalarea sistemului de operare, verificați funcționalitatea tuturor componentelor. După instalarea driverelor, instalați un program de genul UserBenchmark, SiSoftware Sandra, 3dMark, PassMark PerformanceTest pentru a testa intens componentele. Puteți verifica apoi online dacă rezultatele sunt asemănătoare cu cele ale altor persoane. Neapărat testarea de pixeli defecți ecranul. Intrați pe checkpixels.com și verificați dacă pe toate culorile nu apar puncte de alte culori.

4. Verificați zgomotul și căldura degajată în timpul jocurilor

Dacă laptop-ul scoate zgomote ciudate, este posibil să aibă probleme cu sistemul intern de răcire. Este bine să testați un joc sau un soft de testare cum se comportă 2-3 ore de lucru intens. Dacă se restartează sau apar erori pe ecran, probabil răcirea nu funcționează corespunzător și mai bine ați returna laptop-ul.

5. Verificați dacă laptop-ul conține toate componentele și accesoriile

Dacă nu este specificat pe site în mod expres, aveți grijă ca laptop-ul să conțină toate accesoriile, manualele și CD-urile oferite de producător. Verificați ce trebuie să conțină cutia laptop-ului pe site-urile oficiale ale producătorilor. Dacă cumva lipsește ceva, este bine să anunțați sau să întrebați dacă trebuia sa fie, să nu aveți apoi probleme cu returul produsului.

Dacă respectați aceste câteva reguli, sunt șanse minime să faceți o achiziție greșita. Totuși, dacă achiziționați un laptop resigilat de la eMag si nu sunteți pe deplin mulțumit de el, iată care este procedura pe care trebuie sa o urmați pentru a returna laptopul resigilat:

  • Logati-va cu user/parola de pe care ati data comanda
  • Completati Formularul de retur eMag
  • Asteptati sosirea curierului pentru ridicarea produsului (trebuie sa-l ambalati cat mai bine)
  • Asteptati rezolutia de la Depanero
  • Achizitionati un alt produs sau asteptati returu banilor in contul indicat in formular

Dacă aveți un magazin eMag in oras, puteti face returul si cadrul acestuia, urmând indicațiile reprezentanților de vânzări din respectiva locație.

TIP: Puteți ruga reprezentanții de livrări din magazine sa vă aducă produsul resigilat la ei în magazin şi să-l verificați acolo înainte de a-l cumpăra.

Dacă vi s-a părut interesant articolul, cumpărați de pe una din reclamele afișate la noi pe blog. Ne ajuta sa ne ocupam in continuare de el. Dacă aveţi întrebări sau va putem ajuta cu sfaturi de achiziție, nu ezitați sa ne lăsați un comentariu. Spor la cumpărături!

Spune ce ai pe suflet