Categorii
denmark

nu înţeleg

Da nu-i înţeleg pe danezii ăştia. E frigul de pe lume, plouă afară, bate un vânt de-ţi zboară banii din mână, bine pe aici nu tre’ neapărat să bată vântul ca să-ţi zboare imediat banii. Deci e frig măi, frig…şi ei se îmbracă…cu un pulover, mai cu o geaca, musai cu o eşarfă la dame şi în picioare… au sandale!!! Două bretele şi o tălpice de poţi să zici că-s desculţi!!! Dacă nu sunt în sandale, au nişte başcheţi sau espadrile din pânză, majoritatea am vazut că sunt şi rupti/e (nu-nţeleg moda asta, cu cât is mai jerpeliţi, cu atât is mai cul). Clar aceste acoperăminte alese pentru bipede se vor uda imediat cum dă un stop de ploaie, ceea ce se întamplă foarte des pe aici. Nu le îngheaţă una, alta la dom’şoare?! Nu..nu înţeleg…

3 răspunsuri la “nu înţeleg”

servus…
de bună seamă danezii ăia au sufletul cald ;
toate cele bune!

Hmm cred ca asta e cauza. Ieri am fost la plaja si i-am vazut cum au facut baie in apa rece ca gheata. Apoi au iesit repede si s-au suit pe bicilete cu parul ud :-SS si mai si batea vantul.

Numai bine Flavius!

Nu numai ei, si britanicii sunt la fel. Sa vad tipele la sandale si fuste scurte, in timp ce eu trag fermoarul la haina.. nici eu nu inteleg. Dar pana la urma ei asa sunt invatati.

Spune ce ai pe suflet