Categorii
concursuri

Concurs de biliard pentru bloggeri

Sâmbăta aceasta, pe 15 octombrie, va avea loc un concurs de biliard pentru bloggeri organizat de Bogdan. Participarea nu presupune nicio taxă, doar trebuie să scrieți un articol la voi pe blog în care să menționați că vreți să participați. Concursul va avea loc la Club Angel, Ploieşti, B-dul Bucureşti nr.24A, la sensul giratoriu, vis-à-vis de Liceul de Chimie.Vor exista și premii din partea Maguay și Calendula.

Cu toate că nu le am cu biliardul mai deloc, aș fi participat și eu dacă eram acasă. La club există și darts, wii, internet wireless moca și un bar, deci dacă nici voi nu vă pricepeți la biliard, dar vreți să socializați cu bloggerii prahoveni, înscrieți-vă la concurs!
Pentru multe detalii despre eveniment, vizitați blogul lui Bogdan.

27 de răspunsuri la “Concurs de biliard pentru bloggeri”

As fi vrut sa dau si eu o bila dar de unde sunt pana in Ploiesti… chiar nu se poate din pacate… poate next time… 😀

daca se facea in Timisoara participam si eu. imi place la nebunie biliardul 😀

cine a castigat? cand avem rezultatele?
un concurs asemanator s-a desfasurat si in bucuresti tot in aceasta perioada am impresia!

pacat ca nu pot ajunge ca tare as fi vrut sa vad cine iese castigator

ft tare initiativa, sunt curios cine a castigat iar la final ar trebui sa se faca un concurs intre castigatorii fiecarei regiuni:)

Nu-mi spune ca ala a fost localul? Arata incredibil, foarte English, asa…

Ar fi ok ca la urmatoarea initiativa de acest gen, sa va invitati si prietenii care mai comenteaza pe blog-uri ! Sunt de laudat astfel de initiative, mai ales in perioada asta cand stresul e la fel de prezent ca si aerul pe care-l respiram. Mult succes !

Foarte frumos..practic acest sport de ceva timp! la un concurs nu m-am gandit sa particip.;))

Se pare ca aveti un loc de relaxare destul de frumos acolo in Ploiesti . Pacat ca nu exista asa locaruri peste tot in tara :(( ca si noi am vrea sa ne distram ….

Am fost si eu invitat dar din pacate timpul nu mi-a permis. Pune si tu mai multe detalii, cum sunt bloggerii, cine a castigat?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.