Categorii
Articole

revolutia din Moldova

In Moldova e revolutie daca nu stiati. Eu am aflat azi pe la 4 de la radio. Am intrat pe internet si pe peste tot se vorbea despre o eRevolutie. Fiindca televiziunile din Moldova nu relateaza nimic despre proteste, iar site-urile de stiri sunt blocate, moldovenii au apelat la twitter pentru a face cunoscute evenimentele ce se petrec la Chisinau. Ce inseamna internetul azi, nu credeam sa se ajunga la asa ceva…sa faci live blogging despre o revolutie.
Puteti urmari conturile acestea de twitter, care sunt updatate destul de des cu ce se petrece in Moldova: @zerolab, @Moscovici, @valeriu. Filmulete puteti vedea aici pe youtube, mie mi se face pielea gaina cand ma uit :(.Daca mai stiti alte site-uri/bloguri unde se dau amanunte despre revolutie, lasati un comentariu cu linkul va rog.
Voi ce parere aveti? Cum credeti ca se va termina toata treaba asta?

5 răspunsuri la “revolutia din Moldova”

Nu te intreb cati ani ai, ca precis te incaltai cu basca pe vremea cand unora le shuierau gloante adevarate in cladirea televiziunii in Bucuresti.
Shi nici nu ne intereseaza de ce si mai ales pe unde anume ti se face tie pielea gainii. Ideea ca acolo sa vezi grozavie, nu ce se intampla in Chisinau…
Iar ca sa-ti raspund totusi la intrebarea ta: totul se va termina cand se va termina prostia. Adica NEVER. Prostia din capul comunishtilor nu se imprastie decat in caz de moarte. Adica lent. Sau niciodata. Au pus mana pe ciolan si nu mai vor sa-i dea drumu. Uitati-va ce se intampla in Romania. Cine este trimis sa ne reprezinte la Europarlamentare. Fata-lu-tata-cea-cu-buzele-cat-franzela shi care nu shtie sa vorbeste romaneste. Hai succesuri!

@Revoltatorul
Este vina mea ca aveam doar 2 ani cand se petrecea revolutia in Bucuresti? Normal ca nu stiu exact ce anume s-a intamplat atunci, iar netrecand prin asemenea experiente m-au impresionat cele despre care citesc si pe care le vad acum in Moldova.
Nu inteleg care-i problema ca am spus ce am simtit, e un blog personal, nu de stiri. Nu va intereseaza, treceti mai departe, iar eu nu am specificat pe unde mi se face pielea gaina…asta probabil ca sunteti dumneavoastra curios sa aflati.

Pai s-a terminat de cand a inceput. Acum e timpul ca tinerii aia sa-si scoata capul din fund si sa puna mana sa faca ordine dupa ce au distrus pe acolo

Nu tinerii au distrus acolo, ci politistii si instigatorii pusi de comunisti.

A inceput promitator, s-a terminat urat. 🙁

Spune ce ai pe suflet