Categorii
Articole

Promotie scutece Pampers la eMag

A fost o perioadă când nu exista coș de cumpărături care să nu conțină și 2-3 baxuri de scutece Pampers . Micuța mea parcă le mânca pe pâine, așa dispăreau. Tot timpul căutam cea mai bună promoție la scutecele Pampers. Bineînțeles, cele mai mari reduceri erau la Mega BOX-uri de peste 100 de scutece. Din păcate, online nu se găseau, așa că umblam pe la supermarket-uri să caut cel mai bun preț.

Acum, părinților le este mult mai ușor să găsească Pampers online, sunt o mulțime care au reduceri și promoții aproape lunare la toată gama de scutece Pampers . Cele mai bune prețuri și cea mai serioasă/rapidă livrare am avut-o de la eMag.

Deși sunt o mulțime de alte branduri care oferă scutece pentru bebeluși, precum Pufies, Happy, Libero, Huggies, Chicco, tot Pampers a ieșit campion în testul nostru. Diferența de preț nu este mare, puterea de absorbție și confortul sunt însă net superioare în favoarea scutecului Pampers.

Pampers pret emag :

Pampers 5 – Scutece Pampers Active Baby 5 Junior Mega Box 111 buc 132 Lei (-13 % reducere) 114 Lei

Pampers 4 – Scutece Pampers Active Baby 4 Maxi Mega Box 132 buc 132 Lei (-13 % reducere) 114 Lei

Pampers 3 – Scutece Pampers Active Baby 3 Midi Mega Box 150 buc 132 Lei (-13 % reducere) 114 Lei

Pampers 2 – Scutece Pampers New Baby 2 Mini Jumbo Pack 94 buc 75 Lei

Pampers 1 – Scutece Pampers Premium Care, Nou Nascuti, Value Pack 78 buc 70 lei

Acestea erau prețurile la scutece Pampers valabile în decembrie 2014. E bine să mai verificați link-urile din când în când, s-ar putea să găsiți oferte și mai bune. Dacă sunteți în căutarea de scutece lavabile sau scutece textile, aveți noroc. Pe eMag găsiți de la Pifou, scutece din bumbac sau finet

scutece pampers

2 răspunsuri la “Promotie scutece Pampers la eMag”

Ce de bani economisiti…..sa ii multumesti lui Cristina ca nu mai foloseste. 🙂

Da, la eMag promotiile sunt destul de atractive, eu ultima oara am cumparat accesorii pentru imprimanta si am fost foarte multumit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.