Categorii
Articole

Domenii .EU la preţul de 1€ + TVA / (în primul an) de la MxHost

Promoţia lunii septembrie de la www.mxhost.ro este una chiar interesantă: 

Domenii .EU la preţul de 1 euro + TVA în primul an, ofertă valabilă până la 30 septembrie 2011 . Oricine poate înregistra un număr nelimitat de domenii la acest preţ fără condiţii gen achizitionarea şi a unui pachet de hosting pentru a beneficia de oferta.

Intraţi pe Înregistrare domenii , căutaţi domeniul .EU care vă interesează, verificaţi dacă este deja înregistrat sau nu şi apoi adăugaţi-l în coş. Aveţi posibilitatea de a alege şi înregistrare pentru 2 ani, totalul fiind de 1 euro (primul an) + 9.9 euro (al doilea an).

Dacă nu aţi selectat şi pachetul de web hosting tot de la mxhost.ro , la pasul următor aveţi posibilitate de a introduce nameserverele proprii. Odată apăsat buton de actualizare coş, va fi afişat totalul comenzii. Ceea ce aveţi de plătit se găseşte în dreptul „Total suma de plata:” (adică 5.32 RON astăzi, pentru domeniu .EU pentru 1 an fără hosting). „Total valoare abonament:” este suma pe care o achitaţi din al doilea an, pentru prelungirea domeniului .EU, şi nu trebuie să vă ducă în eroare.

Firma MxHost există pe piaţa autohtonă de 7 ani şi oferă servicii complete de găzduire web, înregistrare domenii, servere dedicate şi VPS. Pentru detalii legate de oferte şi preţuri vă invit să vizitaţi site-ul lor care oferă destul de multe informaţii. Aveţi la dispoziţie şi conturile de Facebook sau Twitter pentru o interactivitate mai mare.

Există pachete de hosting care să mulţumească pe oricine, astfel încât plăteşti exact decât ai nevoie. Preţurile de mai jos sunt în EURO fără TVA şi sunt valabile la data de 18 septembrie 2011. Pentru preţurile actualizate vizitaţi pagina aceasta: . Gratuit pentru toţi clienţii, peste 140 de scripturi prin Softaculous. Acesta este unul dintre cele mai simple softuri de auto-instal scripturi disponibile, prin care clienţii pot instala direct din Cpanel peste 140 de scripturi fără a fi nevoie de setări avansate. Acest software instalalează automat scriptul dorit, creează baza de date, userul şi nu va ramâne decât să alegeţi datele de logare în administrare.

Nume pachet Basic Linux Personal Linux Business Linux Ultimate Linux Complete Linux
Pret Lunar 0,95 EUR 2,95 EUR 5,95 EUR 8,95 EUR 12,95 EUR
Spatiu disc total 750 MB 2 GB 10 GB 20 GB 50 GB
Spatiu FTP / MySQL inclus inclus 4 GB 8 GB 20 GB
Spatiu E-Mail inclus inclus 6 GB 12 GB 20 GB
Trafic lunar alocat 25 GB 50 GB 100 GB 150 GB necontorizat
Remote MySQL Nu Da Da Da Da
Casute email Standard 20 casute 50 casute necontorizat necontorizat necontorizat
Casute email Business Nu Nu 3 casute 6 casute 10 casute
IP dedicat website Nu Da Da Da Da
IP dedicat email Nu Nu Da Da Da
Certificat SSL Nu Nu Nu Da Da
Cron Jobs Nu 1 3 necontorizat necontorizat
Domenii gazduite 1 2 3 6 necontorizat

Spune ce ai pe suflet