Categorii
Articole

Detoxifiere ficat – Terra Liver de la B!TONIC

Numit și ”uzina organismului”, ficatul procesează elementele chimice extrase în urma digestiei și le transmite mai departe corpului, prin sânge. Perioada sărbătorilor este o perioadă foarte solicitantă pentru ficat, asemenea traficului din București pe Șoseaua Pipera la ora 18:00.
Când vine vorba de protecția ficatului, este recomandat să se ia în considerare primul pas esențial: detoxifierea ficatului. De-a lungul timpului, ficatul absoarbe toxinele și reziduurile alimentare și întocmai ca un filtru de mașină, necesită curățare pentru o bună filtrare a microcurenților.
Când are nevoie ficatul de detoxifiere?
Dintre toate organele, ficatul are cele mai multe funcții, printre care cea mai importantă este aceea de filtrare a toxinelor. Când primește prea multe substanțe nocive, ficatul obosește și efectele se resimt la nivelul întregului organism: digestie îngreunată, stare de oboseală, dureri de cap, epuizare.
Pentru un stil de viață activ, nutriționiștii recomandă în principal odihna de cel puțin 8 ore pe noapte și includerea în alimentație a cât mai puține alimente procesate.
Ficatul are nevoie de detoxifiere atunci când stilul de viață este unul haotic, unde se poate include:
– Consumul de medicamente pentru răceli ușoare sau dureri de cap
– Consumul de carbohidrați
– Consumul de dulciuri și conserve
– Consum de alcool
– Lucrul într-un mediu toxic

Formula unică pentru protecția ficatului

Unii factori externi precum consumul de alcool, oboseala, stresul, virusurile hepatice, dieta bogată în grăsimi și zaharuri produc în timp deteriorarea ficatului și chiar lezarea acestuia. Reconstrucția celulei hepatice începe automat după afecțiuni precum hepatita C și procesul poate fi ajutat prin includerea în alimentație a următoarelor ingrediente cheie:
Anghinare – Cel mai nou studiu cu referire la anghinare arată că extractul de anghinare, administrat pacienților cu hipercolesterină ușoară, ajută la reducerea nivelului de colesterol total și al LDL-colesterolului. În același timp, rezultatele din urma acestui studiu randomizat, controlat, dublu-orb arată că nivelul de colesterol bun (HDL-colesterol) crește după consumul de extract de anghinare. Efectul de scădere al colestrolului se datorează efectului de stimulare a fluxului biliar specific anghinarei.

  • ține uleiuri esențiale și flavonoide cu rol hepatoprotectiv și cu rol de scădere a colesterolului. Mecanismul de funcționare este din nou conectat cu activarea funcției bilei.
  • Colină – este singurul nutrient demonstrat științific care susține funcționarea normală a ficatului. Această proprietate pozitivă a colinei, cu rol hepatoprotector, este susținută și de EFSA – Societatea Europeană pentru Siguranța Colina ajută la funcționarea normală a metabolismului grăsimilor, la funcționarea normală a ficatului, la funcționarea normală a metabolismului homocistein.
  • Piper negru – este noua descoperire a experților în nutriție în formula cu ingredientele de mai sus, care mărește absorbția și întărește efectul acestora.

Studiile experților în nutriție de la Universitatea din Viena au dus la crearea unui hepatoprotector unic din punct de vedere al compoziției si a rapidității efectului. Terra Liver oferă protecție globală a ficatului sub acțiunea celor patru ingrediente incluse în formulă în concentrații mărite: colină, anghinare, turmeric și piper negru. Terra Liver se poate comanda online de pe eMag . Profitaţi acum de oferta cu 50% reducere!

Spune ce ai pe suflet