Categorii
Articole

Caravana reducerilor MiniPrix – Prahova in Marea Finala!

Nu am cumpărat niciodată haine on-line … dar la ce oferte tentante sunt pe MiniPrix şi la ce discount-uri vor avea în acest weekend, cu siguranţă îmi voi încerca norocul la shopping-ul on-line 🙂

Campania „Mare, finala mare!” a ajuns la final şi în acest weekend îşi răsplăteşte cumpărătorii din judeţele finaliste. Acestea, în numar de 12 (Iasi, Prahova, Bacau, Dolj, Timis, Botosani, Brasov, Arges, Suceava, Mehedinti, Vaslui si Valcea) au fost selectate pe baza numarului de voturi inregistrate in timpul desfasurarii concursului ; dintre acestea, primele 3 judete vor primi reduceri promotionale foarte mari (30, 35 si chiar 40%) iar celelalte judete finaliste vor primi reduceri de consolare de 20% . In plus, toate judetele finaliste (12 judete) vor beneficia de transport gratuit in zilele de campanie 22,23,24 IULIE. Votarea se va desfasura simultan pe www.miniprix.ro si pe pagina de facebook a miniPRIX iar voturile totalizate de judete pe cele doua sisiteme de votare vor fi cumulate.

Aşa cum stă bine prahovenilor, alături de judetul Iasi şi Dolj, suntem ocupantii podiumului, aşa că în weekend-ul acesta vom beneficia de reduceri de 35% + TRANSPORT GRATUIT la cumpărăturile de pe MiniPrix.

Vă urez spor la cumpărături în weekend!

10 răspunsuri la “Caravana reducerilor MiniPrix – Prahova in Marea Finala!”

Eu nu am ratat ocazia 😀 Chiar daca a trebuit sa fac un drum pana la Ploiesti. Au lucruri dragute iar preturile sunt acceptabile.

oricum cei de la miniprix au preturi mici tot timpul, asa ca nu te ingrijora! Trebuie doar sa ai rabdare sa cauti marimea ta etc. sau mai bine comanzi online direct din magazin :P:)

Ma feresc sa fac comenzi online. Pana nu probez sa vad cum vine pe mine nu ma convinge nimeni sa cumpar. Daca m-ar scapa cineva intr-un magazin de haine… nu mai ies de acolo o luna! Bineinteles, portofelul sa fie plin! :mrgreen:

I love Miniprix! Au o gama atat de diversificata si preturi acceptabile. Nu se poate sa nu gasesti ceva pe placul tau la ei.

Pacat ca n-am stiut de aceasta campanie…era bine sa fi prins reduceri 😀

Eu de ce nu am stiut de concursul asta?:(( chiar imi cumpar haine de la miniprix!

Tare MiniPrix asta, cred ca fac aia bani gramada cu el, numai prietena mea ia haine de cateva milioane pe luna de acolo, a luat-o razna. =)

Mda se pare ca au inceput sa fie din ce in ce mai activi cei de la MiniPrix , dar tinand cont de ofertele care le au nu le e greu sa se impuna pe piata . Tineti-o tot asa ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.