Categorii
Articole

2% pentru Mai Mult Verde

Sistemul „2%” permite contribuabililor persoane fizice să direcţioneze 2% din impozitul lor pe venit către o organizaţie nonguvernamentală. Este un sistem prin care cetăţenii au posibilitatea să decidă în mod direct ce se întâmplă cu o parte din impozitele lor.

Eu va propun sa alegeti organizatia Mai Mult Verde. De ce ei? Pentru ca imi place ceea ce fac, pentru ca se preocupa de mediu si pentru ca dupa cum zic ei, vor sa poata lasa mostenire copiilor nostri cele patru anotimpuri, apa potabila, aer curat si nu un cont in banca si un apartament cu 4 camere. Ce-au facut ei pentru noi anul trecut?

În 2008 am plantat 107.000 de puieți în pădurile defrișate, am strâns 94.000 de kg de gunoi care sufocau natura, am lansat centrul de închirieri de biciclete Cicloteque, am adunat alături de noi peste 8.000 de voluntari și am făcut campanii de educație și responsabilizare ecologică în școli și licee, fără să cheltuim un leu din bani publici.

Afla mai multe detalii despre ce pot face ei cu acesti bani si cum poti redirectiona cei 2% din impozitul pe venituri inspre aceasta asociatia pe siteul maimultverde.ro.

3 răspunsuri la “2% pentru Mai Mult Verde”

Mi se pare excelent că din ce în ce mai multe persoane aleg să folosească facilitatea de a dona 2% pentru ONG-uri. Lucrez într-un ONG, știu ce importantă este sursa aceasta de finanțare.

Haideti ca mai este foarte putin timp pentru depunerea formularelor. 🙄

Intr-adevar Mai Mult Verde sunt o organizatie serioasa. Am participat de cateva alaturi de ei si Petrom la plantari. Au fost impecabili.

Spune ce ai pe suflet