Lansare 365travelquotes.com

Într-o seară, tot navigând pe tumblr dau peste următorul citat:

 „Travel is the only thing you buy that makes you richer”

În prima fază nu i-am dat importanţă, însă în următoarele zile mi-a tot bruiat gândurile şi până la urmă am cedat. Mi-am dat seama că aşa este şi am renunţat la achiziţionarea laptop-ului la care tot visam şi i-am făcut o surpriză soţie, cumpărând bilete pentru o vacanţă în doi pe insulă frumoasă.

Poate vi s-a întâmplat şi vouă să fiţi nehotărâţi. „Să cumpărăm un LCD, să renovăm apartamentul, să strângem bani pentru o mobilă nouă … sau să  mergem în vacanţă?”. Poate de cele mai multe ori a câştigat spiritul practic. Nu zic că nu trebuie să existe un echilibru în toate, dar niciodată să nu mai renunţaţi la vacanţe. Amintirile, experienţele, petrecerile, fotografiile, gândurile cu care veniţi din vacanţe sunt singurele noastre „comori”.

Pentru a inspira şi pe alţii, am lansat site-ul de citate motivaţionale despre călătorii:

 

În momentul de faţă sunt doar câteva citate, dar vor fi publicate zilnic unele noi.

Este un proiect care vrea să inspire şi pe alţii să călătorească şi să se îmbogăţească. Totodată, voi promova şi talentul vostru fotografic, backgroundurile citatelor fiind în totalitate fotografii primite de la voi.

Dacă aveţi recomandări, dacă doriţi să-mi trimiteţi fotografii pentru a le folosi pe site, dacă credeţi că mă puteţi ajuta în orice fel pentru a face acest proiect să inspire câţi mai mulţi oameni, nu ezitaţi să mă contactaţi la office@365travelquotes.com

Citatele motivaţionale vă vor invada pe toate reţele de socializare. Vrem să fim aproape de voi pe Facebook ,  Twitter ,  Tumblr , Pinterest şi în curând pe Youtube cu o surpriză.

12 păreri la “Lansare 365travelquotes.com

  1. formatii nunta iasi

    Multa bafta cu acest proiect. Si eu sunt adeptul calatoriilor, insa finantele nu sunt asa de mari cum imi doresc pentru a putea avea parte de ele asa cum vreau… destul de greu in Romania sa reusesti sa faci tot ce iti doresti, insa bine ca mai sunt si unii care reusesc pentru noi.. 🙂

    Răspunde
  2. Alina

    Intr’adevar, nu toti au posibilitati, insa strangi un an si apoi iti faci vacanta si tot asa… Merita orice sacrificiu!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *